hej&hå

kommer inte på ett bra sätt att börja skriva om min helg, ni får ta det helt enkelt.
fredagen: spenderades hemma som ett emo eftersom jag inte mådde bra och dessutom skulle upp tidigt på lördagen!. så jag somna runt 10 och gick upp 8.
lördagen: gick som sagt upp 8 och börja fixa mig inför julias 18-års fest (un poco onödigt när x inte kom). vid 1 tog vi bussen ut långt åt helvete (gryt med andra ord) med 700 väskor och ett glatt humör. dagen och kvällen var helt okej - vissa detaljer, eftersom jag inte tänker vara elak så nämner jag endast det mögliga tältet thesse så snällt tog med sig. jag gissar på att jag,thesse,emelie och simon får lungcancer inom snar framtid. torrthesse la sig innan 12 medans jag,emelie och simon tsm med dom andra var uppe ett tag till. strax efter 1 tvinga ja oh emelie simon att sova så vi gick oh la oss (jag är skyldig dig en tjänst emelie kom ihåg det). men så jävla kallt som det var gick det fan inte att somna förrän 3, och då hade jag endå två sovsäckar plus ett täcke samt mjukis på mig. menmen så kan det vara.
söndag: gick upp 8 så fick alltså inte sova speciellt mycket. vid 11 åkte tog vi bussen hem, slitna som jag vet inte vad med 2 h resa framför oss. men det gick bra ändå. Sen bestämdes det fika med nästan alla brudar. blev mycket snack om lågkonjuktur,butiker,hår och smink, tjejsnack i all ära. och lite fika på det. kan absolut inte bli bättre. helt underbart och jag kan bara tacka att jag har så jävla underbara vänner!.
nu vankas det tvätt och sen skönhetssömn - något jag verkligen behöver!.


SHOPPING<3

jag älskar shopping och skulle gärna ha sisådär en miljon elr två att shoppa för.
men är man fattig student så kan man ju alltid slå till när det är rea ;)
dagens inköp
8 eyeliners (dagens bästa!!!!!!) för 200 kr tsm i alla möjliga sjuka färger
en "orangerosa" lång t-shirt - 104 kr
1 svart kajal från lumene (bästa kajalen!) - 49 kr
och en orange+metallic grå+metallic brun - h&m 70 kr (väldigt pigmenterade!!!!!)
och sist men inte minst en morsdag present till mamsen, en hudvårdskräm hon älskar för endast 50 kr :D

dagen har varit helt perfekt - nöjd med allt jag köpt och sen sola på kvällen - livet är underbart.
nu väntar jag på att mina 3 omgångar BUS ska torka -.- sen ska ja ta en dusch :)

ett kort inlägg,

du har mitt stöd genom allt. oavsett vad som händer från och med nu så lovar jag dig att finnas vid din sida till 110%. jag vet svårigheten med att gå igenom det du gör just nu, men jag lovar dig du kommer klara det. du är stark och det vet vi, men du har mitt och alla dina näras stöd. jag vill bara att du ska veta att jag tänker på dig<3


underbar dag!

min födelsedag har varit helt perfekt. har änsålänge fått smink,skor,kläder (& lite hudvårdssaker av thesseprutt) men mer blire imorrn då jag firas. min pizza var dessvärre misslyckad men äsch. Och tjejmiddag med dom närmsta fick mig att återigen komma på hur lycklig jag egentligen är med er - zara,emelie,emelie,thesse och ewe - tack för att ni förgyller mitt liv. När det börja mörkna blev det skräck, eller vad man nu kallar en film som går ut på att en människa med ett gethuvud springer runt i tunnlar under Paris. Sevärd- njae den var den inte men helt okej. påtal om inget så är det bara 1 år kvar tills jag fyller 18, om jag ska vara ärlig så klart jag längtar, oh andra sidan är det skönt att vara "barn" utan alla vuxen ansvar. jag skulle nog kunna vara barn ett par år till när jag väl tänker efter. menmen man åldras oh innan jag ens vet orden av står jag med 40 barn,rynkor och en man med ölkagge- JAG LÄNGTAR.

mmmm..maaaat

inte vet jag varför jag öppnar ett nytt inlägg, kanske för att underhålla mig dom närmsta 10 minuterna medans jag väntar på kycklingen. idag blir det riktigt nyttig middag (och dessutom sen) - kyckling och pomme. men äsch man kan inte vara duktig jämt ;O. imorrn blir det skola igen (var ju "ledig" idag), härliga underbara nationella -.- . menmen vad gör man inte för en bra framtid ;D.
xoxo :)

löften

en gång lovade jag mig...
att aldrig svika en vän såsom 'vänner' svikit mig
att aldrig svika mig själv
att aldrig åter igen falla för någon
att alltid göra mitt bästa
att aldrig fälla tårar över en som inte förtjänar det
att alltid hålla huvudet högt
att aldrig såra någon med flit
så många löften, så lite tid - ändå fanns tiden att bryta dom.
jag gräver en grop, min grop.
en grop lätt att falla i men svår att ta sig ur,
jag är på väg åt fel håll, och jag vet om det
men jag vet inte vad jag ska göra för att ta mig upp, för att bli stark igen.
jag vet inte vem jag är längre och det är svårt.
jag söker svaret,
vem är jag?


dumma symaskiner

har säkert nämt detta tidigare men minnet är kort oh jag orkar inte kolla, men håller iaf på oh sy in ett par jeans - har hållt på sen halv 9 imorse och är inte klar än. men det börjar bli bättre än vad det var innan iaf xd har fått sprätta upp 50 ggr men nu ser det ok ut jämfört med åthelvete. måste dock sprätta upp igen oh göra mer noggrant (hur fan stavas det?). har även ett problem och det är att jag ska ju bara sy in från knät och neråt, vilket gör att från midjan till knät så är den breda sömmen kvar, men inte från knät och neråt. hur fan ska ja göra då?. suck. jag och symaskiner går inge bra ihop.

söndag

ingen söndags ångest här inte trots seg helg, varför - jo för imorron är ja i princip ledig och sen äre ju bara skola tis,ons. och sen äre full fart och det passar mig!. jag har vart vaken sen halv 9 och fick för mig att sy om ett par gamla jeans - det går inge bra eftersom jag vid den här tiden fortfarande inte är klar. menmen så kan det vara (:.
nu ska jag fortsätta få ryck på symaskinen :)

hmmm..

småsaker kan göra en väldigt irriterad och förstöra en förövrigt bra dag. som att mina två nya klänningar som jag aldrig har använt är spårlöst försvunna, samt en orange ögonpenna ja hann använda en gång också är borta, samt ett favorit linne som också är borta. ja jag har letat igenom hela jävla huset men inte fan finns något av det någonstans. börjar bli jävligt trött på det här och ska från och med nu låsa in alla mina grejer och låsa mitt rum från den stund jag lämnar det. illa att behöva ha lås för att inte saker ska försvinna i ens rum :@.

hemma igen

mycket fika (okej vart ändå inte så mycket för min del men vi låtsas iaf), glada miner och så skare helt enkelt vara. en kusins pojkvän knäckte mig totalt i matte som jag satt oh plugga på. kanske dags oh inse att jag är inte så smart som jag tror att jag är. okej jag ljög där, jag kommer nog alltid leva i min lilla bubbla. men det är faktiskt jävligt skönt ibland. fick även en förtidig födelsedagspresent- pengar. så nu är mina älsklingsskor snart mina. endast två saker kvar för en complete outfit. haha jag älskar att ha djävulsplaner, och jag älskar att inte berätta om dom.
nu ska jag fortsätta att leva i min lilla bubbla, ha en trevlig lördag och jag hoppas ni alla super er under bordet :).
(så att jag kan skratta åt er imorron när jag mår fint och ni inte gör det :)


uppdatera,

uppdatera är inte min bästa sida. men det finns så mycket annat man kan göra än att blogga.
men iaf, denna helg kommer bli lugn, fira farfar idag och sen mycket plugg. men det kan vara skönt när hela nästa vecka (okej ons-lör) och helgen därefter är fullbokad. Nu har jag sovit hur mycket som helst och det är skönt efter en hård vecka faktiskt. Ska snart städa mitt rum och sen göra mig ordning så ska vi åka iväg till farmor och farfar. sen finns det några som förtjänar en ursäkt, ni vet nog vilka ni är. förlåt att jag inte hör av mig som jag borde har gjort. ni står mig fortfarande väldigt nära hjärtat men jag är i en period där allt verkar gå fel - lite förvirrad av allt nytt och gammalt som dyker upp då&då. men jag lovar att jag snart är mitt gamla jag. men förlåt iaf.
och sen om ni är intresserade av smink har jag 3 klockrena bloggar att tipsa om
http://cherrykisses.blogg.se/
http://sminkan.blogg.se/
http://micromiss.blogg.se/
sjukt duktiga tjejer och man kan inte undgå att bli avundsjuk (åtminstone inte jag)
nu blire städning. det jag älskar allra mest - not!

<3<3

vet ni en sak, när livet går skit äre bara att hänga sig i toapappret, degeer så fint hängt upp i träden på skolgården :).

(:

nu har jag sovit i några timmar. skönt men inte bra eftersom jag inte kommer kunna somna senare. just nu vill jag bara ha sommarlov skolan och diverse annat dödar mig långsamt men säkert. fast oh andra sidan är jag väl medveten om att jag är inte den enda som känner så här.



(jag har lekt med tanken ett tag, det var kul. sen insåg jag att ju mer jag tänkte desto mer skadade jag mig själv. det som skrämmer mig är att jag inte kan släppa dig, jag tänker på dig när jag vaknar, jag tänker på dig innan jag somnar. vi andas samma luft. jag har inte känt såhär på 3 år och som jag trodde slutade det med att jag blev sårad. igen. och det kommer hända ytterligare 10000 ggr. men jag har tröttnat på det. jag är trött på att få känslor. just nu skull jag hellre leva helt jävla känslolös, än så här.)


she's back

underbara thesse kom till skolan idag, äntligen din sjuka jävel, dock har du fortfarande kvar dina meterfeta halsmandlar men vet du - it's suits you bitch<3. alltid underbart att prata med denna brud (även om jag bara pratar om mig själv ^^)!
förövrigt så fick vi sluta halv 1 idag eftersom vi inte har ngn mer gympa framöver och schemat inte hunnit ändras slapp vi samhällen, dock måste vi jobba hemma men ändå. efter skolan blev det en mysig fika med pillistjärtenthesse :). och nu vankas det plugg inför nationella och skriva klart historia uppsatsen :)

(i just can't get you out of my head) 

sanningen

sanningen kan vara jävlig hård ibland. som när man kollar på sina kontoutdrag och inser att man sen sista mars har gjort av med 3666 kr. och nej jag överdriver inte. och nej jag vet inte vart pengarna försvunnit men borta är dom. känns kuuuul (Y).

(jag behöver inte dig, jag behöver endast mig själv.)

chiiill

mys lördag hos alisa med svull, nagelmarmorering och skitsnack. det är så det ska vara. bara för att det är helg behöver man ju inte festa jämt :). dagens bästa har nog varit att vi käka tacos hemma. det var mucho gott!. jag är inte så bra på det här med långa inlägg men äsch, var glad över att jag skriver över huvudtaget ^^.

(du<3)

övermys

en helt klockren kväll hos Sherstin igår (tack sherstin!). Som jag anat innan blev det mycket svull och mycket dricka :) och mycket musik och skratt. kunde inte ha blivit bättre faktiskt. sen att man lärde känna folk lite ytterligare är alltid trevligt. sen finns det vissa detaljer jag önskar jag hållt inom mig men det är ju alltid lätt ångra saker såhär i efterhand. men för övrigt så var kvällen jättebra (trots att regnet hann förstöra både smink och hår^^). helt klart en klockren kväll med massa underbara personer! Sp1a - we're the best<3






(du förvirrar mig, du både veta vad jag vill. allt jag begär är ett ja eller nej. det är att inte veta som dödar mig)

shalalala

humöret på topp, håret och sminket fixat. snart bär det av till sherstin - mycket svull och mycket dricka. ska bli mys. vet inte varför jag öppnar ett inlägg, men tänkte att ngn gång måste jag ju skriva när jag är på bra humör :)

mmmmmmhm

mmmmmmhm svininfluensan <3<3. förstår verkligen inte hysterin, hur många gick oh tänkte på fågelinfluensan efter att hysterin la sig - ingen. sen har vi ju galna kosjukan som härjade för x antal år sen också. tycker ärligt talat synd om dom som blir dörädda jag är en riktigt optimist och tänker - fortsätta äta gris, viruset upptäcktes 1930, wooow hur många har dött sen dess?, ae bara för att meda skriker ut - AAAAA VI ALLA KOMMER DÖ. då jävlar i havet så får folk panik. själv tänkter jag äta gris tills jag dör(och det senare kanske av just svininfluensa mohahaha )

tålamod

tålamod är verkligen något jag har stor brist utav och det har nog många i min omgivning märkt. Vem har tid att vänta när man lika gärna kan få svar direkt. jag är inte en sån person. jag är inte heller en sån person som har tid att göra saker länge, som ex äta - jag förstår inte hur folk kan sitta en hel rast i matsalen. max 10 minuter sen vill jag bort bort bort. men sen är ju jag sån, jag stressar och har inget tålamod. och på tal tålamod så är mitt ännu värre än vanligt just nu, 1. jag vill ha sommar, NU 2, jag vill ha svar, ett ja eller nej, mer än så begär jag inte. men varför måste du göra mig så förvirrad?.

hata rubriker

jag är sjuk som om det skulle vara något ovanligt. denna gång vankas halsfluss,tandvärk,ögoninflammation och täppt näsa. det är riktigt mysigt och jag verkligen älskar att vara sjuk!. dagens mest irriterande var när vi fick håltimme näst sista lektionen, och får inte skippa samhäll, sen har vi samhäll i 20 min. det var verkliget härligt, jag menar när vi kunde slutat 20 över 1 istället för 3 :). dagens bästa - inget ja direkt delar med mig av (:.
nu ska jag tycka synd om mig själv. för det får man när man är sjuk :)

du förvirrar mig.

dina ögon, ditt leende.
varje gång jag ser dig ryser jag.
jag mindes inte känslan
men nu har du påmint mig.
jag är rädd.
jag vet inte om jag ska våga.
trots det kan jag inte låta bli.
ena stunden har jag dig,
i nästa inte alls.
du förrvirrar mig.
du gör mig så rädd.
vill inte bli sårad.
vågar inte ta risken
men vill inte missa chansen.

godmorgon

nu vankas imperialismen och första världskriget. taggad - inte det minsta. menmen ibland måste man helt enkelt.
fast först frukost.
(imponeras ni lika mycket som jag över längden på detta inlägg^^)

minnen

varje år skiljs du ifrån något du en gång älskat.
inte bara en gång utan många fler.
det enda som blir kvar är minnen.
minnen som snart bleknar,
för att allt eftersom försvinna bort.
du spenderar dagar med personer du älskar,
av en & annan anledning
skiljs ni åt.
ni skiljs åt frivillig eller ofrivilligt,
oavsett vad så finns minnena kvar,
för att ständigt påminna dig
och den bästa
eller sämsta tiden
i ditt liv.
men jag lovar dig,
nya tider kommer.
förr eller senare.


._.

jag är trött på att allt går så fel
jag är trött på att tiden aldrig räcker till
jag är så äckligt trött på att för första gången på 3 år, tillät jag mig att känna något. jag tog en chans.
men aldrig mer. hellre känner jag ingenting, än att återigen bli sårad.


paus

har inte skrivit på snart en månad, kan väl kalla det bloggpaus.
nu är jag back igen, för en dag, kanske två.


RSS 2.0