lördag..

vakna vid halv 12 av att ngn ringer på mobilen, hittar inte mobilen först oh när jag väl hittar den orkar jag inte ringa upp igen. Ligger kvar i sängen ett tag oh sen hör jag farmor och farfar komma med vad jag trodde var semletårta. Men när jag väl går upp och klär på mig och gå ner så är det inte semletårta utan prinsesstårta. Det dög, förutom marsipanen som smaka... beskt eller något konstigt iaf. Sen har jag skrivit en sida på bildanalysen, visst jag är försenad men jag gjorde iaf något idag när jag vaknade och det är ju bättre än inget.
Vad händer ikväll då?
Jani, jag ska iaf se melodifestivalen och sen vet jag inte, sånt som märks :)


saker jag älskar...

kanske glömt att säga att jag älskar mat ^^, och självklart finns det saker som jag kan äta hur mycket som helst av utan att tröttna, dessa är
-fetaost
-saltgurka
-gröna oliver
- ananas (färsk!)

(oh mer än så orkar ja inte säga, så detta får nog bli det mest onödiga inlägget ja skrivit ^^)


aja...

fick arslet ur vagnen tillslut och lyckades göra klar 1 bild + halva engelska bok recensionen - inte bra, men iaf inte dåligt. Måste bli bättre på att göra saker när jag SKA och inte skjuta upp det!. Men som sagt, det är något man får arbeta med helt enkelt. Förövrigt så hittade jag snyggaste skorna idag, funderar på att köpa dom imorrn, problemet är att dom kostar 400 (vilket inte alls är farligt) men eftersom jag har en svag tendes av att slita ut skor något helt otroligt så ja, men äsch jag ska fan köpa dom och se hur mitt stackars studiebidrag bara försvinner iväg.
Planer för helgen? - jadu inget är direkt bestämt, men det blir troligen fest med brudarna :). Sen måste jag plugga till historia provet som är på måndag - denna gången ska det gå BRA. oh andra sidan är ju våran historialärares prov helt sjuka, han kan ha med en fråga om något som han sagt en gång... suck.
och det bästa med imorrn är att vi bara har 3 lektioner och på spanskan ska vi inte jobba utan lyssna på en tjej som åkte som utbytesstudent till spanien 1:an och 2:an och när hon gå i 3:an sökte hon stipendie och gick ett år i spanien istället. Visst hon fick göra om trean här, men ändå så sjukt kul att spendera ett helt år där. Själv ska man ju bara vara där i 8 dagar ^^. I vilket fall som helst, kul ska de bli att se vad hon säger.
Men nu ska jag ta bort sminket och sova så jag inte är så överdrivet trött imorrn :).


hmm

har tänkt på en sak, det är egentligen sjukt hur mycket man förändras på kort tid. I tisdags kollade jag på korten vi tog ibörjan av terminen för att lärarna skulle få lättare att känna igen oss och lära sig våra namn... det första jag tänker på - GUD VAD SMÅ ALLA ÄR. Vissa hade såklart förändrats mindre än andra, men vissa i klassen hade förändrats otroligt mycket. Sen är det lite kul att tänka tillbaka på ens första intryck, dom man tyckte va ok i början kanske man typ hatar nu och tvärtom. Iofs är jag faktiskt ganska nöjd med våran klass, det finns såklar de man tycker mindre om men i överlag så är alla helt okej :). Och ja då, har jag förändras? - ja på kortet såg jag rent ut sagt förjävlig ut - ungefär som en översminkad fjortis -.- , det har iaf ändrats. Personligheten, jag vet faktiskt inte, det får nog de andra i klassen svara på ^^.
Men om jag tänker tillbaka på 7:an - wow, där kan man säga stor förändring. Självklart på utseendet men det är inte det viktiga utan personligheten. Idag kan jag skratta åt hur liten och osäker jag faktiskt var, men då var det riktigt jobbigt. faktum är att jag alltid var "den fula kompisen" elr a... jag hade otroligt lite självförtroende och lät folk köra med mig hur mycket som helst, till det kan vi tillägga otroligt blyg också. Idag är jag som en helt annan person. Jag säger nej, och framför allt vågar säga nej. Jag har otroligt mycket bättre självförtroende även om jag har mina dåliga dagar precis som alla andra männsikor. Jag är starkare och tål kritik bättre och vågar vara mig själv. Det är en förändring som tagit lång tid och jag har många gånger tänkt ge upp, men trots det står jag här idag. Mycket beror på att jag haft ett sånt stöd från mina vänner, och främst emelie. emelie har hjälpt mig igenom otroligt mycket och på ngt sätt alltid funnits där när jag behöver och inte bara hört mig, utan även lyssnat också. Jag hoppas bara att jag kunnat ge dig minst hälften av allt du gett mig. tack för att du finns.
& för att avsluta det som inlägget handlar om - jag hoppas jag kommer utvecklas ännu mer, till att verkligen bli den jag vill vara. jag har fortfarande mina brister, men jag fortsätter kämpa.
& creds till den som läst ända hit, nu ska jag avsluta och äta gröna oliver och feta ost <3


skola..

just nu har jag datakunskap... försöker få tjockisthesse att göra det hon ska men det går inge bra -.- , iaf nu är vi snart klara med vårat arbete och ska väl alldeles strax redovisa. Thesse jävel måste bara få arslet ur vagnen och skriva ut allt ihop. Sen har vi bara 3 lektioner kvar, jättekul, fast oh andra sidan har vi en rolig lektion, elr a det är jag nog ensam om oh tycka men jag tycker fan att företagsekonomin är rolig ^^. Sen blire plugg idag, eftersom jag inte plugga igår (A).... men har inte så jätte mycket att göra faktiskt, bara att ta en sak i taget helt enkelt. Slutar tyvärr 4 idag :(... sen blir det hem och jag hoppas att mamma köpt semlor för vi åt inga igår ;O. Aja nu ska ja se till att thesse jobbar (Y)
herå .


(8)

jani, uppdatera 100 ggr per dag är inte min grej, men jag försöker iaf skrivit ngt intressant då&då. I vilket fall som helst så var kvällen/natten m thesse myspys <3. Fast a, inte på det sättet som endel av mina persversa vänner kan tro ^^.
iaf, det blev sweeny todd (oh ja thesse den är bra, även om du tyckte den sög ^^), negerbollar (chokladbollar, same shit diffrent name), chips och allmänna thesseryck. Kan någon vänlig människa förklara för mig varför man släcker lampan, ligger och snackar och sen helt plötsligt flyger upp, tänder lampan springer och hämtar skolkatalogen för att hitta en viss person?. Jag förstår det icke, men kul var det iaf ;D. Vi sov väl runt 5 h, och det räckte inte för mig, jag var så sjukt trött första lektionerna. Och föresten hade vi judo på gympalektionen och då gillar tom jag att ha gympa. Tyvärr var det ju den sista :(. Menmen livet går vidare. Efter skolan så drog jag och thesse till mc och köpte oss en cheese, det satt perfa.
& nu, ja nu tror jag att jag gjort det dummaste jag ngnsin gjort i hela mitt liv - eller kanske det bästa ;O.
vissa förstår, andra inte och tyvärr om jag måste break the news - livet är orättvist.
Nu ska jag iaf gå ner och röka, och sen sova. Tyvärr vet jag att jag inte kommer somna förrän a little to late, men det får man leva med.


väskan är packad

jani, väskan är packad, vad jag har packat vet jag inte men ja.. det som behövs för att överleva en natt hos thesse :D. Ska fly maginfluensan här hemma, jag väääägrar bli sjuk. så äre.
första dagen i skolan, ja inte var den bra iaf. Men äsch, det är ju mitt val att gå i skolan så det är ju helt enkelt bara så att man får göra det bästa utav det. Ligger efter hur mycket som helst, men jag orkar inte stressa upp mig. Istället tar jag en sak och en dag i taget, det är iaf då man får saker gjort. hmm... har inget mer och säga just nu, ska äta lite glass och sen bege mig den hela halv km om ens det - till thesse.
herå


men godmorgon

om 26 minuter ska ja ta spårvagnen (Y). Och vad vaknar jag till?, Jo skrikande ungar som vill till skolan och en mamma med maginfluensa :(. jag. hatar. maginfluensa. och vägrar bli sjuk. i vilket fall som helst så skäller mattis på att mamma inte gjorde iordning henne till skolan - oh andra sidan ungjäveln sitter ju och spelar sitt favoritspel, då borde hon väl vara glad ;O. aja... förutom skola så blire ännu mer plugg när jag kommer hem, så blir det när man väntar till sista sekund... men iaf hoppas på hinna klart så jag kan fly hemmet och dess för tillfället miljardtals äckliga bakterier, så empa... hoppas du joinar ;D.
Nahepp, nu äre väl dags och riva runt efter alla skolböcker som ligger överallt.. -.- , jag borde vara bättre organiserad faktiskt... istället så ber jag alltid ngn klasskompis om alla saker dagen före prov/inlämning - men ig.. det har jag iaf aldrig fått. Men iaf... det var ju det ajg skulle göra ja... så..
herå


men jaaaa.

okej, klockan är 00.53, det är alltså måndag och skolan börjar idag om ex antal timmar. vad gör jag, jo jag är VAKEN ?.... och jag som ändå brukar vara duktig och faktisk sova när jag ska när det är skola men men nu går det icke. funderar äääärligt talat på om jag ska göra lite nytta av tiden och faktiskt plugga (atjena som om jag kmr :O) elr stänga av datorn och försöka sova. ska jag vara ärlig så lockar inget utav det. Tvätta av sminket det måste jag iaf..... börjar få jävligt ont i ögonen -.- . Oh på tal om inget, emelie jag vet att du kommer läsa det här, glöm inte vårt vad ;D.... jag tackar för att du bjuder mig på mc så här i förhand :D. för jag vet att jag kommer vinna ;D
nahepp, nu ska ja tvätta av mig sminket.
herå,

OHOOOOOO

dock så försvann ju mitt jävla inlägg om hur glad jag var också :@, lika bra det eftersom jag inte är glad längre fan. dumma hor blogg.

dumma blogg.se

föresten... märkte nu att ännu ett inlägg som jag skrev för typ 2 dgr sen eller ngt försvann, suck. ibland blir jag irriterad på denna jävla blogg, trots att jag inte haft den längre än ngra dar ^^


godmorgon ^^

förvånasvärt så är gårddagen rätt så jävla bortglömd. Orkar verkligen inte lägga ner tid på folk som inte förtjänart, bättsre oh lägga ner sin energi på dom som gör mig lycklig och glad istället för dom som gör mig sur och irriterad. så äre helt enkelt.
För övrigt på tal om inget, så var jag duktig när jag vakna. Gjorde klart matten :), nu har jag bara bild+bildanalys+novellanalys+2 eng recensioner ehm kvar..... äsch jag har iaf en sak mindre + att engelskan nästan är klar faktiskt :).
orkar tyvärr inte utveckla mer då jag ska röka och ta en dusch.

... ingen rubrik

tydligen försvann mitt förrförra inlägg,  lika bra det....

men iaf, hur var det nu jag skulle göra, ajuste slita mig från datorn.
kort inlägg men det gör absolut iiiiiingenting.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0